Texas Calculatem on oiva avustaja pokerin aloittelijoille

Texas Calculatem on pokerilaskin ja avustaja, joka antaa reaaliaikaisia vinkkejä pokerijakojen eri tilanteisiin. Ohjelma soveltuu Fixed Limit Texas Holdemin pelaamiseen.Texas Calculatem

Texas Calculatem on hyvä apuväline uunituoreille nettipokerin harrastajille. Se vähentää erityisesti lapsuksia, joita aloittelijoilla on tapana tehdä pokeriuransa alkupuolella.

Miten Texas Calculatem toimii?

Kun pelaat pokeria jossain Texas Calculatemin tukemassa pokerihuoneessa, se näyttää pokeripöytään kiinni pultatussa ikkunassa, miten käsi etenee ja mitä sinun tulisi seuraavaksi jaon aikana tehdä.

Valinnat esitetään erillisen “lämpömittarin” avulla. Mitä parempi on matemaattinen todennäköisyytesi voittaa käsi (taskukorttisi + pöytäkortit) sen kuumempana mittari käy.

Lisäksi ohjelma kertoo kätesi nykyisen arvon. Texas Calculatemia käyttämällä sinulle ei pitäisi enää tulla tilanteita, joissa kippaat vahingossa parhaan käden.

Voit myös säätää ohjelmaa pelaamaan aggressiivisempaa pokeria ja ohjelmassa on lisäksi graafinen näyttö, joka kertoo outtisi joka streerillä.

Yhteensopivat pokerihuoneet

Tällä hetkellä Texas Calculatem toimii yli sadassa pokerihuoneessa.

Reikin pokerihuoneista seuraavat tukevat Texas Calculetamin käyttöä:

Näitä pokerihuoneita Texas Calculatem ei tue:

Lisätietoa

Ohjelman listahinta on 69,95$ ja sitä voi käyttää Windows-ympäristössä.

Ohjelman kotisivut löytyvät osoitteesta: www.calculatem.com

Kokonaisarvio   star3-5

Texas Calculatem on hyvä ohjelma aloittalijalle, sillä sen avulla oma peli pysyy aina kasassa. Kyseessä on kuitenkin vain apuohjelma, joka mekaanisesti avustaa pelaajaa. Tällainen lähestymistapa ei tietenkään ole pokerissa paras mahdollinen, sillä kaikki tärkeät riidit jäävät täysin huomiotta. Texas Calculatem saattaa esim. ehdottaa checkausta tilanteissa, joissa aggressiivinen bluffi olisi varmasti edullisempi.

Koska Texas Calcutem pelaa kylmän mekaanisesti on tärkeätä, että pelaaja kasvaa mahdollisemman nopeasti eroon sen liian suoraviivaisesta pelitavasta tukeutusen siihen vain satunnaisesti. Ihan hyödytän se ei kuitenkaan kokeneille pelaajille ole, sillä voit käyttää sitä mm. oddsien ja käsien tarkistamisessa.

Ohjelmalla on jonkun verran hintaa (n 70$). Se saattaa kuitenkin hyvinkin maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin varsinkin, jos sitä käytetään maltilla oman pelin tukena.