Saat potkua sittaripeleihisi SharkScope-työkalulla


Turnauspokeriin on nykyään jo monia hyödyllisiä apuohjelmia, joista eräs on SharkScope. SharkScope-palvelun avulla niin sittari- kuin turnauspelaajatkin voivat etsiä tietoja vastustajista reaaliaikaisesti.Sharkscope

Haut on toteutettu tähän mennessä SharkScope.com:in nettisivun kautta mutta uutena ominaisuutena on saatavilla HUD, jolla tilastot näkyvät suoraan pelipöydässäsi.

SharkScope on erinomainen työkalu erityisesti vaarallisten vastustajien löytämiseen turnauspeleissä. Palvelu soveltuu erityisesti sittaripeleihin mutta siihen tulee kokoajan uusia ominaisuuksia myös MTT-pelien puolelle.

Miten SharkScope toimii?

SharkScope kerää tietokantaansa Sit&Go- sekä MTT-turnausten tuloksia ja tekee niistä erilaisia laskelmia. Jäsenet voivat sitten käyttää näitä tietoja parantamaan omaa peliään.

Palvelun peruskäyttö on erittäin helppoa. Menet vain heidän nettisivuilleen ja etsit haluamasi pelaajatunnuksen avulla tilastot kyseisestä pelaajasta. Palvelu näyttää monenlaista tietoa, kuten nimimerkin kokonaisansiot, keskimääräisen panostason, ROI:n, pelatun käsimäärän sekä erilaisia kuvaajia.

SharkScope HUD näyttää halutessasi nämä tiedot suoraan pelipöytään, jolloin säästät pelaajanimen näpyttelyn vaivan. HUD ei vielä ihan joka verkossa toimi mutta tuettujen pelialustojen määrä kasvaa koko ajan.

Yhteensopivat pokerihuoneet

HUD ei ole vielä kovin tuettu mutta haut nettisivun kautta onnistuvat jo lähes kaikkialla. Sittaripelejä palvelu tukee erinomaisesti mutta MTT-peleihin saatavat ominaisuudet vaihtelevat. Niihin kannattaa katsoa tiedot erikseen SharkScopen nettisivuilta.

HUD toimii näissä huoneissa:

Näissä huoneissa voit tehdä pelaajahaut sittareihin käsin:

Näitä pokerihuoneita ei tueta:

Lisätietoa

Voit suorittaa SharkScopen nettisivuilta viisi ilmaista hakua päivässä. Jos haluat ottaa kaiken ilon irti ohjelmasta, sinun kannattaa hankkia 12 dollarin kuukausittainen lisenssi. Toinen vaihtoehtoa on ostaa haut nippuina hintaan 200hakua/10$.

Kaikenkaikkiaan palvelu pystyy noukkimaan – pokeriverkosta riippuen– 99%-60% pelatuista turnauksista tietokantaansa. Monien verkkojen osalta luku on lähes 100%. Nettisivuilta löydät lisätietoa sekä ilmaisia opetusvideoita palvelun tehokasta käyttöä varten.

Palvelun nettisivut löydät osoitteesta: www.sharkscope.com

Kokonaisarvio   star4

Sittareita aktiivisesti harrastavalle pelaajalle SharkScope on miltei must. Sen avulla osaat paremmin sovittaa pelityylisi pöydässä istuviin vastustajiisi nähden. Lisäksi se toimii loistavana apuohjelmana oman pelikehityksesi seuraamiseen ilman, että sinun täytyy pitää erikseen tilastoa sittarituloksistasi.