Poker Tracker Omaha on työkalu Omahan pelaajille

Poker Tracker Omaha on erityisesti Omahan ja Omaha High – Lown pelaajille tarkoitettu apuohjelma, jolla kerätään ja analysoidaan käsihistorioita.

Ohjelman tarjoamilla monipuolisilla analysointimahdollisuuksilla voi omasta pelistä etsiä ja tukkia vuotoja. Myös vastustajien pelitapojen salojen paljastaminen onnistuu Poker Tracker Omahan kanssa.

Miten Poker Tracker Omaha toimii?

Useimpien pokerihuoneiden peliohjelmistot voi asettaa tallentamaan kovalevylle tekstitiedosto, johon kertyvät tiedot kaikista pelatuista jaoista. Nämä käsihistoriat voi tuoda manuaalisesti Poker Tracker Omahaan tai ohjelman voi Poker Tracker Omahalaittaa hakemaan käsihistoriat automaattisesti – jopa reaaliaikaisesti.

Pelatut jaot menevät Poker Tracker Omahan tietokantaan, missä niitä voi analysoida lukemattomilla eri tavoilla. Voit tutkia omia tai vastustajiesi pelityylejä esim. jaon eri vaiheissa tai eri positioissa. Ohjelma pitää myös kirjaa pelin tuloksesta eri panostasoilla.

Omahassa ja Omaha High – Lowssa, joissa on huomattavasti enemmän erilaisia lähtökäsiä kuin Texas Hold’emissa, Poker Tracker Omaha tarjoaa analysoinnin avuksi mahdollisuuden luokitella lähtökäsiä. Ongelmien löytäminen omasta pelistä on helpompaa, kun tuhansien erilaisten lähtökäsien tutkimisen sijaan jakaa lähtökädet vaikkapa tusinaan eri luokkaan ja tutkii niitä.

Poker Tracker Omahan keräämät tiedot vastustajista saa reaaliaikaisesti näkyviin suoraan pelipöytiin. Tämän ominaisuuden hyödyntäminen vaatii erikseen ostettavan PokerAce Hud -apuohjelman hankkimista.

Yhteensopivuus

Poker Tracker Omaha on saatavilla vain Windows-tietokoneille. Se toimii seuraavilla pokerisivuilla ja pokeriverkoissa: Everest Poker, Full Tilt, IPN (Boss), Cereus, iPoker, OnGame, Party Poker, Poker Stars, B2B (Entraction), Pacific Poker, Bodog, Prima (Microgaming), Tribeca, WPX.

Pokerihuoneista PT Omaha tukee seuraavia:

Ei tue:

Lisätietoa

Poker Tracker Omaha maksaa 55$ ja sen voi ostaa osoitteesta www.pokertracker.com.

Kokonaisarvio   star3-5

Normaali, Texas Holdemissa käytettävä Poker Tracker on edennyt kolmosversioon. Poker Tracker Omaha perustuu ohjelman kakkosversioon ja vaikuttaakin hieman vanhentuneelta.

Ikä näkyy ja tuntuu erityisesti ohjelman käyttöliittymässä, joka on vanhanaikainen ja varsin epäselvä. Kaiken tarpeellisen saa kyllä tehtyä, mutta se vaatii paneutumista ja huolellista tutustumista ohjelmaan.

Pienistä ongelmista huolimatta Poker Tracker Omahalla saa kyllä kaiken tarpeellisen tehtyä. Hyvä niin, sillä se on toistaiseksi ainoa apuohjelma laatuaan Omahan pelaajille.