Poker Tracker -versio 3- pokerin suosituin apuojelma kehittyy

Poker Tracker on nettipokerin apuväline, jolla keräät käsihistorioita, analysoit peliäsi ja saat reaaliaikaista tietoa vastustajistasi. Pokerin apuohjelmista PT on yksi vanhimmista ja myös kaikkein arvostetuin.Poker Tracker

Poker Tracker tukee kaikkia suurimpia pokeriverkkoja ja siitä on yhtä lailla hyötyä niin aloitteleville kuin kokeneillekin pokerin harrastajille. Sen uusin päivitys -versio 3- on lunastanut hyvin sille asetetut korkeat odotukset.

Tässä artikkelissa kerromme sinulle myös oivan tavan saada Poker Tracker 3 ilmaiseksi käyttöösi!

Miten Poker Tracker toimii?

Kun pelaat pokeria (käteispöydissä tai turnauksissa) netin pokerihuoneissa, ne tyypillisesti tallettavat pelatut kädet kovalevyllesi tiedostomuodossa. PokerTracker kerää nämä käsihistoriat tietokantaansa automaattisesti tai sinun avustuksellasi manuaalisesti.

Voit esimerkiksi tarkastella yksittäisiä jakoja, tutkia mitkä lähtökortit ovat olleet sinulle tuottoisimpia, miten olet pelannut pokeripöydän eri positioista, ketkä ovat olleet vaarallisimpia vastustajiasi, kuinka tuottoisaa pelisi on ollut eri panostasoilla jne.

Historiatietojen ja analysoinnin lisäksi ohjelmassa on nk. Heads-Up-Display eli HUD. Kun pöytään astuu uusi pelaaja, PokerTracker tutkii tietokannastaan tilastotietoja tästä pelaajasta ja näyttää yhteenvedon käyttäen määrittämiäsi asetuksia. Näitä tietoja voivat olla esimerkiksi vastustajan tiukkuus ja aggressiivisuus eri streeteillä.

PokerTracker HUD on koodattu siten, että se osaa näyttää pelaajasta keräämäsi tiedot suoraan pokeripöydässä käden aikana. Saat siis reaaliaikaista tietoa vastustajastasi pelin tuoksinnassa!

Yhteensopivat pokerihuoneet

PokerTracker 3 on erikseen Windows-tietokoneelle asennettava ohjelmisto, joka toimii seuraavissa pokeriverkoissa: Everest Poker, Full Tilt, Boss Media, Cereus, iPoker, OnGame, Party Poker, Poker Stars.

Saittimme pokerihuoneista seuraavat tukevat PT:n kolmosversion käyttöä:

Lisäksi voit käyttää Poker Trackerin kakkosversiota näissä huoneissa:

Näitä pokerihuoneita Poker Tracker ei tue:

Lisätietoa

Poker Tracker -ohjelmasta on olemassa kaksi versioita, joista 2 ja 3 ovat yleisessä käytössä. Kakkosen käyttö vaatii kuitenkin erillisen PAHUD-ohjelman hankkimista, jos haluaa käyttää HUD-ominaisuuksia.

PokerTracker 3 tukee toistaiseksi vain Texas Holdem –pokeria mutta Omaha ja 7 Card Stud pelaajille on saatavilla hieman vanhemmat -mutta toimivat- kakkosversiot.

Ohjelma on maksullinen ja Poker Tracker 3 lisenssi maksaa tällä hetkellä 90$. Lisenssi oikeuttaa asennuksen kahteen eri koneeseen. Ohjelmasta on 60 päivän kokeiluversio. Lisäksi sinun on mahdollista käyttöönottaa kuukausimaksu–periaatteella toimiva PT-ominaisuus, joka etsii ”löysiä pöytiä” reaaliaikaisesti eri verkoista.

Lisätietoa ohjelmasta saat osoitteessa: www.pokertracker.com

Kokonaisarvio   star5

PokerTracker-ohjelman käyttötapoja on lukemattomia ja se on mittaamattoman arvokas työkalu sinulle, joka haluat oppia tosissasi pokerin taitajaksi.

Poker Tracker pitää sisällään niin paljon ominaisuuksia, että kaiken tiedon omaksuminen ei välttämättä onnistu hetkessä. Onneksi ohjelmasta on paljon hyötyä, vaikka kaikkia sen hienouksista ei ymmärtäisikään. Vaikka Poker Tracker on maksullinen, se maksaa ajan myötä itsensä moninkertaisesti takaisin.

Poker Tracker 3 ilmaiseksi

Toisinaan pokerihuoneet pyörittävät kampanjoita, joiden avulla pelaajat saavat käyttöönsä nettipokerin apuohjelmia ilmaiseksi. Kun liityt PartyPoker -pokerihuoneeseen ja ansaitset vaivaiset 800 Party Pistettä, saat käyttöösi Party Pokerilla toimivan Poker Tracker 3 -version.