Poker Stove on pokerilaskin aloittelijoille ja ammattilaiskäyttöön

Pokerin harrastajan elämässä tulee aina silloin tällöin niitä hetkiä, jolloin tajuaa kehittyneensä pelaajana aimoharppauksen eteenpäin. Yksi tällainen hetki tapahtuu silloin, kun opit laittamaan vastustajasi yhden tietyn käden sijasta useamman käden joukkoon eli Poker Stovepokerislangilla “rangeen”.

PokerStove-apuohjelmalla voit analysoida, kuinka optimaalisesti pelaat jakoja. Ohjelma laskee tarkkoja tuloksia jopa tilanteisiin, joissa et ole edes varma vastustajan kädestä jaon päättyessä.

Miten PokerStove toimii?

Ohjelmaa voi käyttää laskemaan potissa mukanaolevien pelaajien voittotodennäköisyydet eri streeteillä. PokerStoven peruskäyttö toimii siten, että syötät ohjelmaan ensin oman kätesi ja sitten valitset tilanteen, jota haluat analysoida. Voit esimerkiksi tutkia, kuinka fiksusti pelasit tietyn jaon flopilla.

Kun syötät vastustajasi käsirangen ohjelmaan, se laskee kaikkien kädessä mukana olevien pelaajien voittotodennäköisyydet showdownissa perustuen antamiisi käsiin. Voit siis vaikkapa laskea, että oliko pelaamasi vetokäsi matemaattisesti oikein pelattu pottikerrointen valossa.

Sitä paremmin ohjelmasta hyödyt, mitä paremmin opit vastustajien käsiä lukemaan mutta myös aivan aloittelijat hyötyvät siitä huomattavasti kunhan vain oivaltavat oikein sen peruskäytön. Käytännössä sinun täytyy miettiä preflopilta asti, että millä käsillä vastustajasi voisi olla liikenteessä.

Lisätietoa

PokerStove on täysin ilmainen ja soveltuu Texas Holdem -pokeriin. Siitä hyötyvät niin käteis- kuin turnauspelaajatkin. Ohjelman kotisivut löytyvät osoitteesta: www.pokerstove.com

Kokonaisarvio   star4

PokerStove on ulkoasultaan aika karu mutta käsien analysointi onnistuu sillä loistavasti. Se auttaa pelaajaa omaksumaan oikeanlaisen tavan pelata pokeria kannustaen arvioimaan vastustajien käsiä jakojen aikana sekä laskee tehokkaasti eri pelitilanteet säästäen pelaajan itsensä laskemisen tuskalta.

Koska ohjelma on ilmainen, ei ole kerta kaikkiaan mitään syytä olla kokeilematta sitä. Parhaimmillaan se parantaa pelitaitojasi huomattavasti ja on siinä mielessä todellinen rahasampo. Ohjelmaan liittyvä pokerilogiikka voi olla aloittelijalle alkuun hieman hankala mutta itse ohjelman käyttö on helppo sen jälkeen kun käytössä olevat symbolit sisäistää.

Jos kiinnostuit, löydät lisää ohjelmasta suomeksi nettipokeri.infon PokerStove-sivulta.