Poker Scout on nettipalvelu käteispelaajamäärien seurantaan

Poker Scout (ent. Poker Site Scout) on paras ja käytännössä ainoa työkälu, josta voit seurata käteispelaajien määriä kaikissa pokeriverkoissa.Poker Scout

Juuri käteispelaajien määrä kertookin kaikkein parhaiten, kuinka terveellä pohjalla pokerihuoneen / pokeriverkon tilanne on. Mitä enemmän verkossa pelaajia on, sen parempi pelien saatavuus siellä on.

Pelaajamäärä ei kuitenkaan suoraa aina korreloi pelien löysyyteen mutta jos bongaat pokerihuoneen, jonka pelaajamäärät ovat selvästi lähikuukausien aikana olleet nousussa, ovat luultavasti pelitkin tasoltaan tavallista mehukkaammaat.

Miten Holdem Manager toimii?

Poker Scout listaa käytännössä kaikista pokeriverkoista käteispelaajien määrän juuri sillä hetkellä, korkeimman pelaajamäärän 24 tunnin sisällä sekä seitsemän päivän keskiarvon. Yksittäisistä pokeriverkoista saat lisätietoa klikkaamalla niiden päällä ja näet mm. kuinka pelaajamäärät ovat kuukausien saatossa muuttuneet ja mitä pelimuotoja ko. verkossa on saatavilla.

Esimerkiksi 24 tunnin pelaajamäärät ovat merkittävää tietoa, koska suinkaan kaikissa verkoissa parhaat pelit eivät ole käynnissä samaan aikaan. Käytännössä piikkihetket osuvat joko amerikkalaisten tai eurooppalaisten ilta-aikaan. Jos olet ammattipelaaja, sinun on hyvä ajoittaa pelihetkiäsi suosikkipokerihuoneessasi yleensä niihin hetkiin, jolloin pelaajamäärä on korkeimmillaan. Toisaalta palvelusta on apua on myös tilanteessa, jossa etsit itsellesi diiliä jossain uudessa verkossa.

Lisätietoa

Poker Scout on täysin ilmainen nettipalvelu ja se toimii osoitteessa: www.pokerscout.com

Kokonaisarvio   star4

Poker Scout ei ole ulkonäöllä pilattu mutta sen päätarkoituksen, eli käteispelaajien määrän näyttämisen, ohjelma suorittaa hienosti. Sivustolta löytyy jopa yllättävän pienienkin verkkojen pelaajamäärät. Poker Scout on kaiken kaikkiaan varsin näppärä sivusto nettipokerin pelaajamäärien seurailuun.