Poker Office -versio 5- tekee näyttävän comebackin

Poker OfficeKilpailukykyisten pokerin analysointiohjelmistojen osastolla alkaa olla tunkua. Poker Office on ollut jo monta vuotta markkinoilla mutta silti aina hieman jäljessä pahimpia kilpailijoitaan, kuten Poker Trackeria.

Uusimman päivityksensä myötä -Versio 5- Poker Office pistää kovan kovaa vastaan maailman parhaan pokeriapuohjelman herruudesta.

Miten Poker Office toimii?

Poker Officen avulla voit analysoida omaa peliäsi mutta lisäksi saat reaaliaikaisesti tilastotietoja vastustajistasi.

PO:n toiminta perustuu automaattisiin tai manuaalisiin pokerikäsien importteihin. Käytännössä ohjelma taltioi ja käsittelee pokerikäsiä pelin aikana taustalla ja sinun täytyy keskittyä vain pokerin pelaamiseen.

Poker Officen uusinta versiota on helppo käyttää ja lisäksi sen oppimiskynnys on erittäin matala. Se on ulkoasultaan pokerin analysointiohjelmistoista kaikkein paras ja lisäksi jopa suurten käsihistoriamäärien käsittely onnistuu sillä hienosti.

Ohjelman reaaliaikainen pelaajaseuranta tapahtuu nk. HUD-ominaisuuden avulla. Voit tarkkailla vastustajasi pelityyliä esim. floppikerrointen, aggressiivisuuden ja showdown-voittojen suhteen. Lisäksi ohjelmalta saat apua mm. pottikerrointen, outtien ja todennäköisyyksien laskentaan.

Yhteensopivat pokerihuoneet

Tätä artikkelia kirjoittaessa PokerOffice tukee jo 170 yksittäistä pokerihuonetta. Moni pokeriverkko on tuettu, kuten Full Tilt, PokerStars, Party Poker, Ongame, iPoker ja Entraction.

Saittimme pokerihuoneista seuraavat tukevat PokerOfficen viitosversion käyttöä:

Näitä pokerihuoneita PokerOffice 5 ei tue:

Lisätietoa

Poker Officella on yllättävän hyvät nettisivut, sillä voit löytää perusohjeet selvällä suomenkielellä. Ohjelmalla on hintaa 99$ ja se toimii Windows-ympäristössä. Toistaiseksi Poker Office soveltuu vain Texas Holdem -pokeriin.

Lisätietoa ohjelmasta saat osoitteessa: www.pokeroffice.com

Kokonaisarvio   star4-5

Poker Office on monen pelaajan mielestä netin paras analysointiohjelma. Se tarjoaa hurjan määrän tapoja analysoida omaa ja vastustajan peliä reaaliaikaisesti tai session jälkeen.

Miinuspuolelle täytyy laskea, että se ei vielä tue ihan kaikkia mahdollisia pokeriverkkoja. Lisämiinusta tulee myös siitä, että ohjelma ei anna siirrellä HUD:in pelaajatilastoja haluttuun kohtaan pöytää vaan sinun on tyytyminen siihen, mihin ohjelman koodarit ovat tilastot alunperin pultanneet.

Kaiken kaikkiaan voidaan sainoa, että Poker Office on nostanut selkeästi profiiliaan uuden viitosversion myötä ja näin ollen sitä voi suositella kaikille pokeria tosissaan pelaajille. Hintaa ohjelmalla on satanen mutta ajan myötä se varmasti maksaa itsensä moninkertaisesti takaisin!