Poker Copilot on pokerin apuohjelma MAC-käyttäjille

Nettipokerin apuohjelmat ovat tänä päivänä lähes poikkeuksetta PC-koneiden dominoimia, jolloin muut alustat ovat jääneet paljon vähemmälle huomiolle.Poker Copilot

Nyt asiaan on kuitenkin saatu muutos, kun Mac OS X -alustalle on kehitetty Poker Copilot -ohjelma, joka kerää käsihistorioita automaattisesti ja tarjoaa MAC-käyttäjille tuikitarpeellisen HUD-ominaisuuden.

Miten Poker Copilot toimii?

Poker Copilot lukee pokerihuoneiden käsihistoriatiedostoja tietokantaansa, jonka avulla se laskee tietoa omasta sekä vastustajien pelityylistä reaaliaikaisesti. Ohjelma soveltuu sekä käteis- että turnauspeleihin.

Poker Copilotissa on käytännössä kaksi työkalua: varsinainen Poker Copilot -käyttöliittymä sekä HUD. Ohjelman käyttöliittymän kautta pääset tarkastelemaan tilastoja ja lukuarvoja, kuten BB/100, VPIP, Aggression factoria, blindien ryöstöä jne. Luonnollisesti näet sekä käppyröitä ja tilastoja peliesi etenemisestä.

Parasta Poker Copilotissa on sen HUD, joka toimii samaan tapaan kuin esim. Poker Trackerin ja Poker Officen vastaavat, eli näyttää tarkkaa tilastotietoa vastustajien pelityyleistä suoraan pokeripöytään. HUD:in avulla näet jaon aikana, että onko vastassasi kivi, kala tai pro ja tämän tiedon perustella osaat muuttaa pelityylisi tilanteeseen parhaiten soveltuvaksi.

Yhteensopivat pokerihuoneet

Poker Copilot toimii vasta kahdessa pokerihuoneessa mutta uusia, tuettuja huoneita tullaan varmasti näkemään lähitulevaisuudessa.

Poker Copilot toimii näissä huoneissa:

Näitä pokerihuoneita ei tueta

Lisätietoa

Poker Copilot -ohjelman hinta on 39 euroa mutta siitä on olemassa myös 30 päivän trial, jota voit kokeilla ennen ohjelman ostamista.

Ohjelman viralliset nettisivut löydät osoitteesta: pokercopilot.com

Kokonaisarvio   star4

Poker Copilot on paras ja käytännössä ainoa Mac OS X -alustalle toteutettu pokerin apuohjelma, joka sisältää myös HUD-ominaisuuden. Vaikka se häviääkin laadussa parhaille PC-koneiden analysointiohjelmistoille, on se silti erinomainen työväline niille pelaajille, jotka käyttävät Mac:ia pokerin pelaamiseen.