Holdem Manager näyttää uuden suunnan pokerin apuohjelmille

Holdem Manager on nostanut nettipokerin käsihistoria- ja analysointiohjelmiston laadun uudelle tasolle: jos pitäisi valita nettipokerin paras apuohjelma, sen tittelin voisi antaa hyvällä omallatunnolla Holdem Manager-ohjelmalle.Holdem Manager

Jos perehdyt tähän Holdem Manager -ohjelmaan kunnolla, on kehittymisesi pokerinpelaajana taattu!

Miten Holdem Manager toimii?

Holdem Manager toimii samaan tapaan kuin monet muutkin pokerin analysointiohjelmistot: se kerää pokerihuoneiden käsihistorioita manuaalisesti tai automaattisesti, laskee niistä omaa peliäsi auttavia tietoja, piirtää käyriä sekä toimii reaaliaikaisena pokeriavustajanasi.

Vastaavia ohjelmistoja on monia mutta Holdem Manager tekee samat asiat vain yksinkertaisesti paremmin. Se pystyy hallitsemaan suuriakin tietokantoja tietokoneen liikaa siitä hyytymättä ja tarjoaa roppakaupalla hyvin yksityiskohtaisia ominaisuuksia, kuten 3-bet ja 4-bet tilastot sekä erilaiset EV-laskennat, näyttää vastustajien kippaamat kortit jne.

Sinua kiinnostaa varmasti myös Holdem Managerin Rakeback ja Bonus -ominaisuus, jonka avulla voit syöttää ohjelmaan esimerkiksi meiltä hankkimasi Full Tilt Rakeback -sopimuksen, jolloin se otetaan mukaan laskelmiin. Näin näet diiliemme vaikutuksen omaan peliisi entistä kouriintuntuvammin.

Laadukas on myös Holdem Managerin HUD, joka peliaikana päivittää tietoja vastustajistasi suoraan pokeripöytään. HUD-ominaisuutta käyttämällä pystyt paremmin valitsemaan oikean pelitaktiikan jokaista yksittäistä vastustajaa vastaan. HUD soveltuu sekä uusille että kokeneille pokerinpelaajille.

Perustiedot, joista aloittelijat hyötyvät, ovat esimerkiksi tiedot vastustajien pelityylistä, kuten vastustajien floppiprosentit, sokkopanosten ryöstöaktiivisuudet sekä kipatut kortit. Ammattilaisille ohjelma laskee erittäin yksityiskohtaista informaatiota, kuten vastustajien 3-Bet ja 4-Bet tilastot.

Yhteensopivat pokerihuoneet

Holdem Manager toimii jo miltei kaikissa suurimmissa pokeriverkoissa. Tällä hetkellä se on saatavilla Poker Stars, Full Tilt, Party Poker, Cereus, Cryptologic, Prima/ Micro Gaming, iPoker, Bodog, Ongame, Betfair ja Pacific Poker -pokeriverkoissa.

Saittimme pokerihuoneista seuraavat tukevat Holdem Managerin käyttöä:

Näitä pokerihuoneita Holdem Manager ei tue:

Lisätietoa

Holdem Manager -ohjelmaa voit kokeilla 15 päivää ilmaiseksi. Sen Small Stakes -versio maksaa 55 dollaria ja Professional-versio 80 dollaria.

Lisätietoa ohjelmasta saat osoitteessa: www.holdemmanager.com

Kokonaisarvio   star5

Holdem Manager on arviomme mukaan netin paras apuohjelma. Se on rautainen apuväline niin uusille nettipokerin harrastajille kuin ammattilaispelaajillekin.

Käytännössä ainoa ohjelman miinuspuoli on, että sen kaikkien hyvien ominaisuuksien opettelussa vierähtää helposti rutkasti aikaa. Onneksi ohjelman peruskäyttö on helppoa ja saat siitä paljon irti, vaikket ihan kaikkia tilastoja ymmärtäisikään. Holdem Manager on monin verroin hintansa väärti ja maksaa itsensä hyvin nopeasti takaisin.