PartyPoker arvostelu yksityiskohtaisesti

PartyPoker arvostelu


$20 ilmaista pelirahaa!

Rekisteröidy

Pähkinänkuoressa

PartyPoker on jo pitkään ollut yksi maailman suurimmista pokerihuoneista omistaen yhteen aikaan jopa suurimman huoneen tittelin. Kilpailu on nettipokerissa kovaa ja tällä hetkellä Party ei aivan ole suurin mutta lähellä huippua kuitenkin.

Kovan kilpailun ansiosta PartyPoker on aivan äskettäin päivittänyt ohjelmistoaan vastaamaan nykypäivän vaatimuksia ja samalla pelaajille suunnattua VIP-ohjelmaa on päivitetty.

PartyPoker ottaa hyvin suomalaiset pelaajat huomioon tarjoten nettisivujaan ja sovellustaan suomeksi. Pelivaaluttana PartyPoker -pokerihuoneessa käytetään dollaria.

Suuren kokonsa ja hyvän ohjelmistonsa vuoksi PartyPoker on yksi parhaista pokerihuoneista ansaita pelaamalla rahaa. 

plussat

 • Paljon pelaajia
 • Löysät pelit
 • Hyvä talletusbonus
 • ETA-lisenssillä
 • Uudenaikainen ohjelmisto

miinukset

 • Ei rakebackia saatavilla
 • Jenkit eivät saa pelata

Lisenssi

PartyPoker on hankkinut pelilisenssinsä Gibraltarilla, joka on osa Euroopan Talousaluetta (ETA). Pelivoittosi ovat siis verottomia!

Ohjelmisto & Verkko

PartyPoker on nk. Indepentent-pokerihuone, jossa pelit käydään saman nimisessä pokeriverkossa. Partyn ohjelmisto on laadukas ja se edustaa uuden sukupolven pokerisovelluksia ulkonäönsä ja käytettävyytensä puolesta. Esimerkiksi pöytien asetteluun on muutama eri tapa ja uudistusten myötä panostaminen on entistä suoraviivaisempaa.

Käteispelit

PartyPoker on aina luottanut reippaan markkinoinnin voimaan mainostaessaan brändiään ympäri maailman. Kovan mainostuksen ansiosta uusia pelaajia liittyy PartyPokeriin joka päivä, mikä takaa käteispelien löysän tason myös tulevaisuudessa.

PartyPokerin taannoinen päätös kieltää pelaaminen amerikkalaisilta kokonaan tiukensi pelejä hieman, minkä johdosta Party ei ole enää ihan sama raha-automaatti kuin vielä muutama vuosi sitten.

Jenkkien puuttumisesta huolimatta Partyn pelaajamäärät ovat edelleen massiiviset, mikä näkyy erinomaisena saatavuutena No Limit Holdemin suhteen. Myös Omahassa vastusta löytyy. 7 Card Stud -korttipelin hyvään saatavuuteen pelaajavolyymi ei ihan riitä.

Turnauspelit

Turnauspelit ovat aina olleet PartyPokerin vahvaa osaamisaluetta. Esimerkiksi megasuosittu PartyPoker Million turnaus järjestetään täällä ja muutenkin kuukausittaisten guaranteed turnausten arvo on useita miljoonia dollareita.

Apuohjelmat

Monet pokerin apuohjelmat toimivat hienosti PartyPoker -pokerihuoneessa. Seuraavassa lista tässä pokerihuoneessa toimivista apuohjelmista:

Pelitarjonta

Kaikki suosituimmat pokerin pelimuodot ovat saatavilla PartyPoker -pokerihuoneessa. Tuttuun tapaan Texas Holdem on näistä kaikkein suosituin.

  • Texas Holdem
  • Omaha
  • Omaha Hi/Lo
  • 7 Card Stud
  • 7 Card Stud Hi/Lo

Rahansiirrot

PartyPoker on luotettava ja nopea pokerihuone, mitä tulee rahansiirtoihin. Tässä ovat rahansiirtomenetelmistä kaikkein suosituimmat:

Yhteenveto

PartyPoker on pokerihuoneiden eliittiä. Se tarjoaa huippulaadukasta sovellusta yhdessä runsaan pelaajakannan kanssa. Suuren pelaajamäärän ansiosta peliseuraa on saatavilla kaikkina kellonaikoina, vaikka amerikkalaiset eivät saakaan tässä pokerihuoneessa pelata.

Myös edut ovat Partyllä kunnossa. Näin ollen Party on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen pokerihuone!

$20 ilmaista pelirahaa!

PartyPoker Bonus