Full Tilt Pokerin arvostelu yksityiskohtaisesti

Full Tilt arvostelu

 

500€ bonus!

Rekisteröidy

Pähkinänkuoressa

Full Tilt on maailman toiseksi suurin pokerihuone. Sen pokerisovellus on monen asiantuntijan mielestä kaikkein paras alusta. Softan graafiset hienoudet ja käytettävyys ovat huippuluokkaa, mikä on johtanut pelaajamäärän räjähdysmäiseen kasvuun.

Ohjelmiston lisäksi myös Full Tiltin ammattilaistiimi on todella vakuuttava koostuen mm. seuraavista pelaajista: Howard Lederer, Phil Ivey, Jennifer Harman, Gus Hansen, John Juanda, Phil Gordon jne. Suuren ammattilaismäärän vuoksi Full Tiltin High Stakes -pelit keräävät suuren määrän sivustakatsojia.

Ei pidä unohtaa myöskään Patrik Antoniusta, joka ansiokkaasti pitää maamme lippua korkealla FT:n ammattilaistiimissä. Myös muut suomalaiset tähdet, kuten Ilari Sahamies, ovat tuttuja naamoja tämän pokerihuoneen “isojen poikien” peleissä.

Full Tilt ottaa huomioon hyvin myös suomalaiset nettipokerin ystävät, sillä sekä ohjelmisto että sen nettisivut ovat saatavilla suomenkielisinä. Pelivaluuttana Full Tilt Pokerissa toimii dollari.

Koska FT hyväksyy myös amerikkalaisten harrastajien pelaamisen, on hyviä pelejä tarjolla koko vuorokauden. FullTilt ei hiljene käytännössä mihinkään kellonaikaan toisin kuin suurin osa pokerihuoneista.

plussat
 • Loistava käyttöliittymä
 • Todella nopeat rahansiirrot
 • Paljon pelaajia
 • Poker Tracker 3 tuettu
 • MAC-yhteensopivuus
 • Jenkit saavat pelata
miinukset
 • Ei ETA lisenssillä
 • Softa kaatuu toisinaan 

Lisenssi

Full Tiltin lisenssi on Kanadalaisen Kahnawake Gaming Comissionin alainen. Kahnawaken lisenssi on erittäin suosittu ei-eurooppalaisilla pelilisenseillä toimivissa pokerihuoneissa.

Ohjelmisto & Verkko

Full Tilt käyttää omaa Full Tilt -sovellustaan, joten kyseessä on nk. Indepentent-verkko. Full Tilt -ohjelmisto on sekä ulkonäkönsä että käytettävyytensä puolesta huippulaadukas. Lähes kaikki ominaisuudet ovat säädettävissä ja voit mukauttaa softan omaan pelityyliisi.

Käteispelit

Koska Full Tilt on suuri verkko, on perinteisten ja vähän harvinaisempiekin pelien -kuten 7 Card Stud- saatavuus erinomainen. Esimerkiksi Texas Holdemin shortti ja full ring peleihin on tarjontaa erittäin paljon. Koska pelaajia on paljon, voi oikeilla pöytävalinnoilla parantaa huomattavasti tienestejä.

Full Tiltin sovellus sopii todella hyvin multitabletukseen ja peliseuraa löytyy hyvin isoiltakin panostasoilta, joten voit halutessasi pelata tässä pokerihuoneessa käteispelejä vaikka ammatiksesi.

Turnauspelit

Full Tilt tarjoaa kaikki perusturnaukset, kuten rahaturnaukset, sittarit ja satelliitit. Tarjolla myös guaranteed ja WPT/WSOPC-turnauksia. Viime vuonna FT julkisti “Knockout Bounty”-turnaustyypin, jossa pieni summa sisäänostosta palautetaan pelaajalle takaisin jokaisesta vastustajasta, jonka hän tipauttaa ulos turnauksesta.

Turnauspelaajille Full Tilt on loistava sillä Full Tilt järjestää monia turnauksia, joissa paljon vastustajia.

Apuohjelmat

Koska Full Tilt Poker on niin suosittu, sille ilmestyy nettipokerin apuohjelmia tiuhaan tahtiin. Seuraavassa lista tässä pokerihuoneessa toimivista apuohjelmista:

Pelitarjonta

Full Tilt Poker tarjoaa pokerin pelimuotoja suhteellisen laajalla skaalalla ja mikä parasta, myös harvinaisissakin pokerimuodoissa on yleensä vastustajia saatavilla:

  • Texas Holdem
  • Omaha
  • Omaha H/L
  • 7 Card Stud
  • 7 Card Stud H/L
  • Razz
  • Sekapelit (HORSE, HOSE jne.)

Rahansiirrot

Full Tilt tarjoaa monia hyviä menetelmiä rahansiirtoihin ja ne tapahtuvat todella nopeasti: esimerkiksi Neteller-kotiutus suoritetaan välittömästi ja raha on yleensä Neteller-tililläsi saman tien.

Yhteenveto

Full Tilt on monella mittarilla arvioituna nettipokerin paras pokerihuone. Erityisesti sen huippulaadukas sovellus saa täydet pisteet. Käytännössä Full Tiltin ainoa todellinen miinus tulee lisenssistä, joka on ei-eurooppalainen.

500€ bonus!

Full Tilt Bonus