Betfair Poker arvostelu yksityiskohtaisesti

 

Betfair arvostelu

 

200% bonus 1000€ asti!

Rekisteröidy

 

Pähkinänkuoressa

Betfair on suuri vedonvälittäjä, joka on lyönyt itsensä läpi myös nettipokerin puolelta. Tästä menestyksestä esimerkkinä on mm. sen tekemä huippusopimus norjalaisen pokerin suurlupauksen -Annette (Annette 15) Obrestad- kanssa.

Betfair tarjoaa pokeria omalla alustallaan. Se on yksi tämän hetken nopeimmin kasvavista pokerihuoneista, joten tulevaisuus näyttää erittäin valoisalta Betfair-pokerihuoneen kannalta.

Sinun omaa tulevaisuuttasi pönkittämään olemme neuvotelleet tavallista paremman Betfair-sopimuksen.

Betfairilla voit pelata pokeria dollareissa ja sen softa on tarjolla englanniksi. Nettisivut löydät suomenkielellä.

plussat

 • Hyvä rakeback-sopimus
 • Järkälemäinen bonus
 • 15 pöydän multitable
 • Persoonallinen softa

miinukset

 • Softaa ei suomeksi
 • Jenkit eivät saa pelata

Lisenssi

Betfair-pokerilisenssistä vastaa Malta, joten sekä pelivoitot että rakeback ovat verotonta tuloa. Myös muut pelimuodot, kuten vedonlyönti, ovat verovapaita.

Ohjelmisto & Verkko

Betfair tarjoaa pokeria omassa itsenäisessä verkossaan. Sovellus on yllättävän hyvä ja mahdollistaa mm. 15 yhtäaikaisen pöydän pelaamisen. Verkossa pelaa lähinnä pokerinpelaajia Euroopasta.

Käteispelit

Koska Betfair tarjoaa pokeripeleistä vain Texas Holdemia ja Omahaa, löytyy käteispelejä vain näistä vaihtoehdoista. Onneksi sekä Holdemin ja Omahan pelien saatavuus on hyvää luokkaa ja löydätkin Suomen ilta-aikaan hyvin esimerkiksi 5$/10$ Omaha-pelejä pyörimässä.

Turnauspelit

Turnauksia löydät Betfairilta laajalla skaalalla aina 5$+0.5$ turnauksista aina yli viiden sadan dollarin sisäänoston turnauksiin. Betfairilla on paljon satelliitteja live- ja online-turnauksiin. Luonnollisesti voit pelata myös freerolleja.

Apuohjelmat

Betfairin nettipokeriin apuohjelmia on saatavilla kohtuullisesti. Seuraavassa lista pokerihuoneessa toimivista apuohjelmista:

Pelitarjonta

Pelimuotoja ei kauheasti ole mutta sekä Texas Holdem että Omaha-pokerin puolelta peliseuraa löytyy ihan mukavasti:

  • Texas Holdem
  • Omaha

Rahansiirrot

Voit käyttää monenlaisia rahansiirtoihin tarkoitettuja menetelmiä tässä pokerihuoneessa. Perusvaluuttana Betfairilla toimii dollari:

  • PayPal

Yhteenveto

Betfair on päässyt kaikessa hiljaisuudessa kasvamaan jo varsin mukavan kokoiseksi pokerihuoneeksi. Tämä näkyy mm. kasvaneena pelitarjontana Omaha-pokerin puolella.

Betfair Pokerilla on oma, persoonallinen sovellus, joka varmasti jakaa mielipiteitä. Se sopii kuitenkin erinomaisesti multitabalukseen, sillä voit pelata sen avulla jopa 15 pöytää kerrallaan.

Sivumme kautta saat Betfair-pokerihuoneeseen todelliset huipputarjoukset.

Tarjous on vain uusille pokerin pelaajille jotka eivät ole tallettaneet aikaisemmin. Sinun tulee tallettaa vähintään 10€ pokeritilillesi jotta olet oikeutettu saamaan bonuksen. Tyhjentävä selitys bonuksista löytyy Betfairin ehdot ja säännöt-sivulta.

200% bonus 1000€ asti!

Betfair Bonus