Tilisiirtoja käyttämällä pokerin rahansiirrot sujuvat mainiosti

Tilisiirto oman pankkitilisi (esim. Nordea, Sampo jne.) kautta pokerihuoneeseen on yleensä hyvä vaihtoehto pokerin talletuksiin. Tiliirtoa käyttämällä voit sekä tallettaa että nostaa rahaa varsin kohtuullisin kustannuksin.

Käyttöönotto

Käytännössä kaikilla suomalaisilla on pankkitili, joten tilisiirto onnistuu saman tien. Useimmilla pokerihuoneilla on nykyään oma tili suomalaisessa pankissa, mikä nopeuttaa rahan siirtoja huomattavasti. Jos pokerihuoneen tili sattuu olemaan samassa pankissa kuin oma tilisi, niin silloin raha saattaa liikahtaa jo yhdessä päivässä. Tyypillisesti siirtoihin menee kuitenkin muutamia päiviä.

Kun käytät tilisiirtoa, sinun tulee selvittää oman tilisi tiedot kansainvälisessä muodossa. IBAN-numero on tilinumerosi maaliitteen -FI- kanssa ja BIC/SWIFT-tunnus vaihtelee pankkisi mukaan. Esimerkiksi Nordea Pankissa SWIFT on NDEAFIHH ja Sampo Pankissa PSPBFIHH. IBAN ja SWIFT-tunnukset löydät helposti vilkaisemalla tilitietojasi verkkopankkia käyttämällä.

Kustannukset

Tilisiirrot pokerihuoneisiin ovat varsin edullisia: yleensä talletus on ilmaista ja nostostakin selviää muutamalla eurolla. Jos pankkitilisi valuutta on eri kuin pelitilisi valuutta, menee valuutanmuutoksesta kustannuksia. Käytännössä näitä kustannuksia tulee silloin, kun pokerihuone käyttää valuuttanaan dollareita. Monessa pokerihuoneessa -kuten PartyPokerilla– voit itse valita, että missä valuutassa haluat kotiuttaa, jolloin ylimääräisiä kustannuksia ei tule.

Turvallisuus

Tilisiirron käyttäminen on varsin turvallista. Homma ei käytännössä eroa tavallisista, päivittäisistä tilisiirroista varsinkaan silloin, jos pokerihuoneella sattuu olemaan pankkitili Suomessa.

Yhteenveto

Tilisiirron käyttäminen nettipokerin talletuksiin on hyvä vaihtoehto. Se onnistuu kaikista pankeista eikä vaadi erityisiä toimenpiteitä. Menetelmän ainoa todellinen huono puoli on odottaminen, sillä pokerihuoneeseen siirrettyjä rahoja joutuu aina odottamaan joitakin päiviä. Onneksi markkinoille on nyt tullut suomalaisvetoinen Euteller -rahansiirto, jolla voit siirtää rahaa pokerihuoneeseen verkkopankkitalletuksena.