Sinun kannattaa hyödyntää pokerihuoneiden reload bonukset

Löydät usein pokerihuoneiden sivuilta, sovelluksesta tai vaikkapa uutiskirjeestä Reload Bonus -ilmoituksen yhdistettynä johonkin rahasummaan. Tällaisia ilmoituksia löydät usein myös Bonus Uutisistamme mutta mistä tällaisissa promootioissa oikein on kyse ja kannattaako niitä hyväksikäyttää?

Mitä ovat Reload Bonukset?

Reload Bonukset ovat lojaalisuusetuja, joita pokerihuoneen aktiiviset pelaajat saavat. Niitä suunnataan pokerihuoneen vanhoille jäsenille, jotka ovat jo ehtineet suorittaa Sign-Up Bonuksensa.

Reload Bonuksia jaetaan monin tavoin. Yksi tyypillisimmistä keinoista on jakaa reloadeja promootioluontoisesti siten, että kaikki pokerihuoneen jäsenet saavat bonusrahaa käyttämällä bonuskoodia uudelleentalletukseen. Reloadien kestoaika on lähes aina rajattu. Reload vaatii yleensä rahan lisätallettamista pokerihuoneeseen, vaikka sinulla olisikin ennestään rahaa pelitilläsi.

Emme suosittele rahan pois nostamista ja saman tien uudelleentallemmista bonuskoodia käyttäen, sillä monet pokerihuoneet saattavat hylätä sinut promootiosta kokonaan tällaisen toiminnan johdosta. Käytännöt vaihtelevat pokerihuoneittain mutta fiksuin tapa on pitää ylimääräistä pelikassaa sen verran tallessa, että voit tallettaa pokerihuoneeseen uutta rahaa Reload promootion alkaessa.

Reloadin bonussummat vaihtelevat laidasta laitaan mutta yleisimmen ne ovat 100% bonuksia sataseen tai pariin asti.

Reload Bonukset ovat siinä mielessä loistavia juttuja, että niitä käyttämällä pokerin pelaaminen on halvempaa. Siksi ne kannattaakin käyttää täysimääräisesti hyväksi, jos se vaan suinkin on mahdollista.

Reload Bonukset ja Rakeback

Kun lueskelet pokerihuoneiden arvosteluja sivuiltamme, löydät niistä huomautuksen: bonukset vähennetään / ei vähennetä MRG:stä. MGR on se kokonaissumma keräämääsi reikkiä, josta saat sopimuksesi mukaisen prosentin reikkipalautusta.

Otetaan esimerkkinä tilanne, jossa keräämäsi MGR kuukauden aikana on 1000$ ja olet suorittanut samaan aikaan 100$ reload bonuksen. Jos sinulla on samaan aikaan 30% Betfair Rakeback, saat rakebackia 1000$*0.3=300$, jos bonuksia ei vähennetä ja jos ne vähennetään, saat (1000$-100$)*0.3=270$.

Huom. Betfair Pokerissa bonukset vähennetään Rakeback-osuudestasi. Tästä huolimatta Reload Bonukset kannattaa käyttää pokerihuoneesta huolimatta aina hyväksi, sillä jäät niistä joka tapauksessa rahallisesti voitolle!

Kun pokerihuone laskee MGR:n, se saattaa tehdä siitä muitakin vähennyksiä kuin pelkät bonukset tai sitten jättää joitain maksuja kokonaan lisäämättä kokonaissummaan. Yksi tällainen maksu on turnausfeet, jotka toiset pokerihuoneet jättävät kokonaan lisäämättä MGR:n kertymiseen.

Reloadit VIP-jäsenille

Kaikki Reload-kampanjat eivät ole avoimia. Nykyään pokerihuoneet panostavat entistä enemmän VIP-ohjelmiinsa, joiden kautta saat sitä enemmän etuja, mitä enemmän pelaat pokeria. Voit käyttää monessa pokerihuoneessa keräämiäsi pokeripisteitä bonusten ostamiseen tai sitten vaihtaa ne suoraan rahaksi.

Kun liityt pokerihuoneeseen, sinun kannattaa lukea kaikki Bonus-tietous sivuiltamme sekä itse pokerihuoneen sivuilta, jotta tulet käyttäneeksi mahdolliset etuisuudet ja tarjoukset mahdollisimman täysimääräisesti hyväksesi.