Neteller on erittäin suosittu rahansiirtomenetelmä

Neteller on erittäin käytetty menetelmä rahansiirtoihin pokerihuoneiden ja pelaajien välillä. Neteller käy käytännössä kaikissa pokerihuoneissa, joten sinulle voi riittää ainoastaan tämä yksi rahansiirtomenetelmä pelatessasi nettipokeria rahasta.

Liity tästä Netelleriin
 

Ominaisuuksia

Neteller-tilisi ei toimi ainoastaan nettilompakkona vaan siinä on mukana myös monia pankkiominaisuuksia. Näistä mainittakoon Netellerin MasterCard, jolla voit maksaa ja nostaa rahaa Suomessa samaan tapaan, kuin mitä tahansa muutakin pankkikorttia käyttäessäsi. Sinun ei siis tarvitse kotiuttaa rahaa Netelleristä vaan voit suorittaa ostoksia suoraan sen tililtä.

Neteller tarjoaa myös NET+ virtuaalikorttia, jolla on kätevä maksaa nettikauppoissa, joihin et luota sataprosenttisesti. Virtuaalikorttisi numerotiedot vaihtuvat joka ostoksen yhteydessä, joten ei ole vaaraa, että tärkeät numerotietosi joutuisivat vääriin käsiin.

Käyttöönotto

Neteller tilin luomisessa täytyy nähdä hieman vaivaa. Kun olet luonut tilisi, sinun täytyy vielä käydä puhelinkeskustelu Netellerin henkilökunnan kanssa, kun siirrät ensimmäisen kerran rahaa tähän nettilompakkoon.

Puhelinkeskustelu käydään englanniksi, jonka aikana sinulta kysytään tiliisi liittyviä asioita. Näin Neteller varmistaa, että tilinluojalla on puhtaita jauhoja pussissaan.

Järkevin tapa siirtää rahaa Netelleriin lienee pankkisiirto, jolloin rahansaapumista joutuu kuitenkin odottelemaan päivän jos toisenkin. Netellerin täyteen käyttökuntoon saaminen vie helposti viikon.

Kotiuttaessasi rahaa, joudut jossain vaiheessa yleensä lähettämään skannaukset henkilöpapereistasi.

Kustannukset

Netellerin käyttö on edullista silloin, kun sekä pokerihuoneen tilisi että Neteller-tilisi on samassa valuutassa, koska tällöin rahojen siirtely on aivan ilmaista.

Neteller ei ole ihan halvimmasta päästä, kun mukaan tulee valuutanvaihtokulut. Valuutansiirtokulut ovat 2.5% tavallisille jäsenille. Jos pääset VIP-jäseneksi asti, halpenee kulu 1.5%:iin.

Kotiutus Netelleristä pankkitilillesi maksaa kymmenen dollaria ja siihen tulee lisäksi valuutanvaihtokustannukset, jos Neteller-tilisi on eri valuutassa kuin pankkitilisi.

Ennen tilin luontia sinun on syytä päättää, luotko Neteller-tilisi dollareissa vai euroissa. Järkevä vaihtoehto voisi olla Netelleri-tilin luominen dollareissa ja eurosiirtoihin sinun kannattaa tässä tapauksessa valita Moneybookers. Näin sinulla on suhteellisen edullinen rahansiirtotapa riippumatta siitä, mitä valuuttaa pokerihuone käyttää.

Turvallisuus

Neteller on kaikkein käytetyin nettilompakko ja siksi se houkuttelee mukanaan myös nettirikollisia. Koska nettipokeria pelataan rahasta, sinun on erittäin järkevää suhtautua nettilompakkojen turvallisuuteen vakavasti.

Netellerissä tunnistautuminen tapahtuu käyttämällä tilinumeroa, turvatunnusta sekä salasanaa. Tilinumero ja turvatunnus ovat koko ajan samoja, joten turvallisuus niiden osalta ei missään tapauksessa ole korkeata luokkaa. Salasanan muuttelu jää omalle kontollesi, joskin kokemus osoittaa, että harvemmin kukaan jaksaa salasanaansa omin avuin muutella.

Koska Netellerin turvallisuus on mitä on, sinun ei missään tapauksessa kannata makuuttaa suurta osaa pelikassastasi Neteller-tilillä. Teet itsellesi palveluksen. Jos päivittelet salasanaasi tunnollisesti ja kotiutat voittorahojasi tasaiseen tahtiin esim. suomalaiselle pankkitilille.

Yhteenveto

Neteller on varsin kätevä nettilompakko nettipokerin rahansiirtoihin. Erityistä plussaa saa sen MasterCard-kortti sekä sen soveltuvuus käytännössä jokaiseen pokerihuoneeseen.

Netellerillä on saatavilla myös NET+ virtuaalikortti, joilla pystyt maksamaan myös hieman epäilyttävissäkin paikoissa. Virtuaalikortti toimii siten, että sen numerotiedot vaihtuvat joka nettiostoksen jälkeen. Yksittäistä virtuaalikorttia voi käyttää siis vain kerran.

Virtuaalikortti on siis eria asia kuin Netellerin muovinen MasterCard-kortti ja se soveltuu hyvin pikku shoppailuun netissä.

Miinuspisteitä tulee tilin suhteellisen kömpelöstä käyttöönotosta sekä korkeahkoissa valuutanvaihtokulusta ja kotiutuskuluista pankkisiirtoa käytettäessä.

Suosittelemme Neteller-tilin luontia dollarivaluutassa ja Moneybookers-tilin luontia eurovaluutassa.

Liity tästä Netelleriin