Moneybookers soveltuu erityisen hyvin suomalaisille pelaajille rahansiirtoihin

Moneybookers on netin turvallisiin rahansiirtoihin erikoistunut yritys. Kyseessä on nk. nettilompakko, jota voit käyttää rahansiirtoihin pelatessasi nettipokeria. Moneybookers on hiljalleen noussut parhaaksi menetelmäksi suomalaisille pelaajille siirtää ja kotiuttaa rahaa pokerihuoneista. Se on helppo, nopea ja suhteellisen turvallinen.

Liity tästä Moneybookersiin
 

Ominaisuuksia

MB tarjoaa kaksi merkittävää ominaisuutta: erittäin nopeat talletukset nettilompakkoon sekä kätevät rahansiirrot pokerihuoneisiin ja sieltä pois. Mitään ylimääräisiä lisukeominaisuuksia se ei tarjoa.

Käyttöönotto

Moneybookers-tili on käytännössä heti käyttöönotettavissa. Koko homman saa hoidettua jopa kymmenessä minuutissa luoden tili, tallettaen rahan esim. kortilla tai Nordean Sololla ja voit samaan syssyyn siirtää rahan aina pokerihuoneeseen asti. Jos siirrät rahaa tilisiirtona Moneybookersiin, joudut odottamaan joitakin päiviä rahojen saapumista.

Kotiutusvaiheessa joudut varmistamaan tilisi (korttikotiutuksen tapauksessa) lähettämällä sähköpostitse skannauksia henkilötiedoistasi. Tilisiirtokotiutuksen yhteydessä sinun täytyy ensin varmentaa tilisi minisiirrolla, jonka MB tekee pankkitilillesi. Molemmat toimenpiteet ovat kertaluontoisia, minkä jälkeen kaikki tapahtuu ilman sen kummempia kikkailuita.

Kustannukset

Moneybookers-lompakon käyttö on erittäin halpaa silloin, kun luot tilisi eurovaluutassa ja kun siirrät rahaa pokerihuoneisiin, joissa pelitilinvaluuttana toimii euro. Tällöin sinulle tulee kuluja vain tilanteissa, joissa siirrät rahaa ulos tavalliselle pankkitilillesi tai kortillesi. Kun nostat rahaa esim. Nordean Sololle, menee kuluja vain 1.8 euroa, joten rahan siirtäminen on poikkeuksellisen halpaa.

Valuutansiirtokulut Moneybookersissa ovat 1.9%, mikä on syytä ottaa huomioon niissä tapauksissa, joissa pokerihuoneen tai kotiutusmenetelmäsi valuutta ei ole samassa rahayksikössä.

Turvallisuus

Jokainen rahasta pelaava pokerinpelaaja on järkevä suhtautuessaan vakavasti nettirikollisuuteen. Vaikka nettilompakot ovat miltei kuin pankkeja, ei niiden turvallisuus yllä samalle tasolle suomalaisten verkkopankkien kanssa. Siksi fiksu pelaaja ei suotta makuuta suuria summia pelirahoja nettilompakoissa.

Moneybookersissa tunnistautuminen tapahtuu käyttämällä rekisteröityä email-osoitetta, salasanaa sekä nk. Turing numeroa. Rahansiirtojen yhteydessä kysytään usein myös syntymäaikaasi.

Edellä mainitut tunnistautumismenetelmät eivät ole täysin hakkerinkestäviä mutta erittäin nopeasti suoritettavat rahansiirrot nostavat Moneybookersin turvallisuusluokan tyydyttävällä tasolle.

Käyttämällä Moneybookersia, voit tallettaa rahat suoraan MB-tilillesi, josta ne ovat heti siirrettävissä pokerihuoneeseen. Kun raha ei makaa hetkeäkään nettilompakossa, parantaa se suojaasi hakkereita vastaan: tyhjästä Moneybookers-tilistä on vaikea varastaa mitään.

Huom. Siirtäessäsi rahaa pois pokerihuoneesta, joudut usein odottamaan rahojen saapumista MB-tilillesi. Tässä tilanteessa tilisi on kaikkein haavoittuvimmillaan, koska et ole välttämättä heti niitä pois siirtämässä. Muista tämä kotiuttaessasi rahaa pokerihuoneesta Moneybookersiin.

Yhteenveto

Arvioimme Moneybookersin tällä hetkellä kaikkein parhaimmaksi pokerin rahansiirtomenetelmäksi: se on erittäin helppo ottaa käyttöön, sitä voi käyttää turvallisesti ja lisäksi sen kustannukset ovat käyttäjän kannalta suhteellisen alhaiset.

Moneybookers ei ihan kaikissa pokerihuoneissa vielä toimi, joten siitä pieni miinus. Sen käyttö yleistyy kuitenkin koko ajan. Miinuspuolelle voidaan lisäksi laskea joidenkin ominaisuuksien, kuten MasterCard-kortin kaltaisen palvelun puuttumisen. Lisäominaisuuksia on kuitenkin varmasti tulossa tulevaisuudessa.

Euroa käyttävissä pokerihuoneissa Moneybookers on yleensä selkeästi paras vaihtoehto. Dollaria käyttävissä pokerihuoneissa sinun kannattaa harkita Neteller-lompakon käyttöä rahansiirtokulujen minimoimiseksi.

Liity tästä Moneybookersiin