Lue neuvo, jolla suojaudut pokerin kalliilta Rake-maksulta

Pokerissa kaikkien pelaajien yksittäiseen jakoon laittamaa rahasummaa kutsutaan potiksi. Jokaisesta potista pelin järjestäjä ottaa pienen komission, joka on nimeltään rake eli tuttavallisemmin reikki.
Reikki on verrattain pieni summa potin kokoon nähden (yleensä n. 5% potista) mutta koska nettipokeripöydässä ehditään pelaamaan useita kymmeniä tai jopa yli sata kättä tunnissa, tulee reikkiin kuluvasta rahamäärästä merkittävä summa.Mikä on rakeback

Lisäksi tämä summa moninkertaistuu, jos pelaaja pelaa useata pokeripöytää kerrallaan. Nettipokerissa on mahdollista pelata jopa yli kymmentä pöytää kerrallaan, jolloin reikkimaksut käyvät erittäin kalliiksi.

Reikkipalautus antaa osan takaisin

Rake on nettipokerin ikuinen paha mutta täysin aseeton et onneksi ole reikkipeikkoa vastaan taistellessa. Netin pokerihuoneet kilpailevat rajusti uusista pelaajista ja ovat toisinaan valmiita sopimaan luottamiensa tahojen kanssa nk. rake back -ohjelmia, jolloin pelaajan on mahdollista saada osa maksamastaan reikistä takaisin (me kutsumme tällaisia Rake-ohjelmia reikkipalautuksiksi).

Käymme jatkuvasti neuvotteluja suosittujen nettipokerihuoneiden kanssa tarjotakseen parhaat mahdolliset reikkipalautukset jäsenilleen.

Sopimukset vaihtelevat huoneesta toiseen ja useisiin huoneisiin rakebackia ei ole edes mahdollista saada. Se ainakin on varmaa, että harvemmin tulet näkemään rake back-tarjouksia suoraan minkään pokerihuoneen omilla nettisivuilla.

Tähän on ihan selvä syykin: Reikkipalautukset kustantaa kokonaisuudessaan pokerihuone, jolloin sopimuksen omistava pelaaja tuo jakoa kohden vähemmän tuloja pokerihuoneelle kuin tavallinen pelaaja.

Järjestämme käyttöösi raken palautuksen

Raken palautusta on erittäin vaikea -usein mahdotonta- saada tiettyyn pokerihuoneeseen enää tilin luonnin jälkeen. Sen takia on aivan oleellista, että liityt tästä lähtien pokerihuoneisiin vain ja ainoastaan sivumme kautta, koska muuten tulet maksamaan nettipokeristasi ylihintaa.