MGR ja siihen liittyvät vähennykset

MGR (Monthly Gross Revenue) on keräämäsi raken kokonaissumma, josta rakebackisi lasketaan. Jos pokerihuone ottaa MGR:stä deductions-vähennyksiä, jää kokonaissumma hieman pienemmäksi. Vähennys voi koskea esimerkisi bonuksia, turnausten overlayta, talletuskuluja, VIP-kaupoissa käytettyjä pokeripisteitä jne.

Esimerkki

MGRJos olet kerännyt kuukauden aikana 1000$ rakea, antaa 30% rakeback sinulle 300$ palautuksen kuun vaihtuessa. Jos olet suorittanut samaisen kuun aikana 100$ bonuksen, on MGR siinä tapauksessa 1000$-100$=900$ ja rakeback 270$ JOS pokerihuone vähentää bonukset MGR:stä.

Full Tilt MGR

Full Tilt rankaisee ankaralla kädellä MGR:ää: käytännössä kaikki vähennetään. Vähennyksiin menevät bonukset, talletuskulut, turnausten overlayt sekä pokerikaupassa käytetyt pisteet.

Betfair MGR

Betfair vähentää bonukset MGR:stä.

PKR MGR

PKR vähentää bonukset.

VIP-diilit

Kaikki diilit, jotka on nimetty VIP-diileiksi, vähentävät bonukset MGR:stä.

Yhteenveto

On ymmärrettävää, että pokerihuoneet haluavat karsia kulujaan pelaajien diileistä. Pokerihuoneet suhtautuvat kuitenkin hyvin eri tavoin näihin Deduction-vähennyksiin, jolloin 30% rakeback tietyssä pokerihuoneessa saattaa olla huomattavasti parempi kuin saman kokoinen rakeback toisessa pelipaikassa. Saman verkon pokerihuoneet tekevät vähennykset aina samalla tavalla.

Jos sinulla on valittavana kaksi pokerihuonetta, joissa molemmassa sama Rakeback-prosentti, on se diili parempi, josta vähennyksiä ei oteta. Sinun kannattaa pitää erityisesti silmällä, vähennetäänkö bonukset MGR:stä.