Sinäkin hyödyt Rakeback ja VIP-diileistä

Rakeback ja VIP-sopimukset ovat erittäin fiksu hankinta kenelle tahansa pokerinpelaajalle. Ei käytännössä ole edes merkitystä, millä panostasolla pelaat tai kuinka monta tuntia kuukaudessa vietät aikaasi pokeripöytien ääressä. Rakebackista on hyötyä aivan vasta-alkajista ammattilaispelaajiin.

Aloittelijat ja harjaantuneet kiittävät

Kaikkein eniten rakebackista hyötyvät pienten ja keskikokoisten panostasojen pelaajat. Kuten saatat varmaan jo tietääkin, on netin käteispeleissä pokerihuoneissa nk. rake cap.Kuka hyötyy sopimuksesta

Tämä käppi määrittää maksimirajan komissioille, jonka pokerihuone ottaa potista. Rakekäpistä hyötyvät eniten isojen panosten pelaajat, koska silloin suhteellisesti pienempi osuus pottiin laitetusta rahasta menee pokerihuoneelle.

Tyypillisesti potin raken maksimikoko on 3$ (tai 3€/3£ riippuen pelivaluutasta), jolloin potin täytyy olla aika iso, ennen kuin katto tulee vastaan. Siksi suurin osa poteista reikataan normaalisti ilman kattoa.

Multitablaajien kultakaivos

Erityisen hyviä rakeback-sopimukset ovat sellaisille pelaajille, jotka pelaavat montaa pöytään kerrallaan. Jos pelaat esimerkiksi 8-12 pokeripöytää samanaikaisesti, niin tunnin aikana maksat reikkiä pelihuoneelle todella paljon panostasostasi riippumatta.

Tarjoamiemme sopimusten avulla saat erittäin merkittävän osuuden maksamastasi reikistä takaisin. Voit saada kolmasosan tai jopa enemmänkin tästä summasta hyvityksenä takaisin reikkipalautuksena.

Varma ansionlähde

Mikä tekee rakebackista erityisen hyödyllisen pokerinpelaajalle, on se tosiasia, että se on “varmaa tuloa”. Moni kokenut pokerinpelaaja tiedostaa ongelman, joka liittyy pokerin satunnaiseen luonteeseen.

Kuukauden tienestit voivat vaihdella osaltasi todella paljon eri kuukausien välillä. Voit esimerkiksi tehdä kuukauden aikana selvästi voittoa mutta seuraavassa kuussa voit jäädä jopa tappiolle. Koska nettipokerissa ansiot eivät ole tasaiset, onkin erittäin hyvä olla rakebackin kaltainen tulonlähde, joka on siis aina varmaa ansiota.

Rakeback ei välitä, oletko tehnyt voittoa vai tappiota kuukauden aikana: vain pelaamallasi käsimäärällä on merkitystä. Rakeback on kuin peruspalkka, jonka päälle saat pokerivoittosi bonuksena hyvästä työstä.

Kaikki pelaajat hyötyvät

Rakeback ei myöskään ole keneltäkään pelaajalta pois: sen maksaa kokonaisuudessaan pokerihuone. Siksi ei ole väliä, että oletko aloittelija vai ammattilainen: kaikki pelaajat hyötyvät.

Ei olekaan mitään syytä, mikset hankkisi rakeback-sopimusta kauttamme. Pyrimme tarjoamaan markkinoiden parhaat sopimukset suomalaisille pokerin pelaajille.

Verottomat rakeback-ansiot

Suomen lainsäädäntö määrittää rakeback-ansiot täysin verottomaksi, kunhan vain pokerihuoneen lisenssi on valittu ETA-alueen sisäpuolelta. Myös lisenssiasioissa pyrimme auttamaan lukijoitamme parhaalla mahdollisella tavalla.