Rahansiirrot pokerihuoneisiin korttia käyttämällä

Korttitalletus on yksi mahdollinen tapa siirtää ja nostaa rahaa pokerihuoneista. Kätevyydeltään ne hieman kalpenevat mm. nettilompakkoihin (Moneybookers, Neteller jne.) verrattuna mutta toisaalta korttisiirto on yleensä uusille pelaajille se kaikkein tutuin menetelmä.

Kustannukset

Kortin kustannukset vaihtelevat pankeittain, korttityypeittäin ja pokerihuoneittain. Jos pelitilisi valuutta on sama kuin korttisi valuutta, niin silloin talletus on yleensä ilmaista. Huomaa, että kotiutuksen yhteydessä saattaa olla erillinen muutaman euron kustannus.

Valuutanvaihtokustannuksia menee tapauksissa, joissa korttisi valuutta on eri kuin pelitilin valuutta. Valuutanvaihdon kustannukset pyörivät yleensä siinä prosentin tai parin tietämillä.

Visa

Kaikkien paras kortti nettipokerin rahansiirtoihin on ehdottomasti Visa. Se toimii kaikissa pokerihuoneissa ja lisäksi voit kotiuttaa rahat takaisin kortillesi.

Master Card

Master Card on huono valinta nettipokerin rahansiirtoihin. Talletus sillä onnistuu hienosti mutta ongelmaksi tulee, että sillä ei voi kotiuttaa. Joudut käyttämään jotain muuta menetelmää rahojen nostamiseen.

Visa Electron

Visa Electronin käyttö onnistuu osassa pokerihuoneista. Kortin käytössä on hieman eroa pankeittain. Sampo Pankin kortti toimii mutkattomasti mutta esim. Nordean Electroniin joudut säätämään erikseen nettiominaisuuden päälle ennen kuin voit käyttää sitä netin pokerihuoneissa.

Muut kortit

Pokerihuoneet hyväksyvät vaihtelevalla skaalalla myös muita kortteja. Näiden korttien käyttöön sinun kannattaa tutustua erikseen jokaisen pokerihuoneen kohdalla.

Turvallisuus

Kun teet talletuksen kortilla, sinun täytyy käyttää kortin etupuolella olevaa pitkää numerosarjaa sekä kolminumeroista tunnusta kortin takaa. Näiden tietojen ei soisi joutuvan hakkereiden käsiin, joten korttitalletukset eivät yleisesti ole kovin suosittuja pokerinpelaajien keskuudessa.

Kun talletat kortilla pokerihuoneeseen, sinun täytyy yleensä lähettää skannaukset kortin molemmasta puolikkaasta sekä henkilökortistasi (esim. ajokortti) ennen kuin voit suorittaa ensimmäisen kotiutuksen.

Yhteenveto

Visa on yleensä korteista paras vaihtoehto nettipokeria pelattaessa. Korttikotiutusten yhteydessä joudut lähettämään itsestäsi skannattuja henkilötietoja, mikä ei ole omiaan parantamaan turvallisuuttasi. Suosittelemme korttitalletusten sijaan nettilompakoiden (esim. Moneybookers) käyttöä.