Rakeback on pakkohankinta fixedin pelaajille!

Jos pelaat Fixed Limit -pokeria, sinun on aivan järjetöntä pelata ilman Rakeback -sopimusta. Tämä johtuu siitä, että Fixed -pokerissa BB/100 tuottosi (=voitetut Big Betit per sata kättä) jäävät pakosti No Limit -pokeria pienemmälle tasolle.

Toisaalta Fixediä pelatessa tulee pokerihuoneiden käyttämä kolmen dollarin rakekatto hyvin pian vastaan, vaikka potit jäävätkin No Limit -pokeria pienemmällä tasolle. No Limit pelaajat eivät siis maksa edes isompaa rakea, vaikka potit ovat usein isompia.

Rake käy kalliiksi

Fixed Limit -peleissä pienten panosten pelaajat kärsivät rakesta kaikkein eniten. Yleisesti pokerihuoneiden rake on 5% potin koosta ja rakekatto 3$. Jos pelaat Mid Stakes -pokeria, 200$ potista otetaan 3$ eli 1.5% rakea ja 300$ potista 3$ rake on enää yhden prosentin. Jos vertaat tätä pienten tasojen pelaajiin, jotka maksavat joka potista 5%, on ero rakeprosenteissa melkoinen.

Ongelma kasvaa, kun siirryt täydestä ringistä Short Handed Fixed -peleihin: jos pelaajat ovat tasaväkisiä, voi pöydän paraskin pelaaja olla tappiollinen pelaaja korkean raken takia. Ei ole ollenkaan tavatonta, että esim. 500$ voittanut Mid Stakes -pelaaja on samaan aikaan maksanut toiset 500$ rakea pokerihuoneelle.

Hanki rakeback

Tämän tiedon valossa ei olekaan mikään ihme, että Rakeback on Fixed Limit -pelaajan paras ystävä. Jos voitat 500$ ja saat siihen päälle 150$ rakebackia, niin parannat tuntipalkkaasi melkoisesti. Parhaimmillaan Rakeback voi muuttaa sinut jopa tappiollisesta / Break Even -pelaajasta voittavaksi pelaajaksi!