Salamannopeat talletukset pokerihuoneisiin Eutelleriä käyttäen

Nettipokerin rahansiirrot ottavat askeleen kohti nykypäivää suomalaisen Euteller-rahansiirtomenelmän myötä. Euteller mahdollistaa nopeat talletukset pokerihuoneisiin verkkopankkia käyttäen.

Perinteiset pokerin tilisiirrot ovat aina sisältäneet päivän tai parin odotusjakson mutta Euteller-talletusta käyttäen rahasi siirtyvät välittömästi pokerihuoneeseen ja voit aloittaa pelit näin ollen saman tien.

Käyttöönotto

Eutellerin käyttöönotto ei vaadi muuta kuin verkkopankkitunnukset suomalaisesta pankista: Nordea, Sampo Pankki, Osuuspankki, Aktia ja Ålandsbanken.

Jos olet tehnyt joskus ostoksen käyttäen verkkopankkia, osaat varmasti tallettaa rahaa myös Eutelleriä käyttäen.

Homma toimii siten, että valitset tämän menetelmän pokerihuoneen Kassa-toiminnosta, minkä jälkeen ohjaudut automaattisesti verkkopankkisi maksuikkunaan syötettyäsi ensin talletussumman. Koko homma vie vain muutaman minuutin ja rahat ovat talletuksen jälkeen heti käytettävissä pokerinpelaamista varten.

Kustannukset

Euteller on kustannuksiltaan varsin maltillinen. Vaikka se ottaakin 1,95% siirtokustannuksia, tulee maksukatto (2,95 euroa) vastaan hyvin nopeasti. Käytännössä katto saavutetaan jo n. 150 euron talletuksella. Palvelu on siis hinta/laatu -suhteeltaan edullinen.

Turvallisuus

Koska tunnistautumisen ja rahansiirron hoitaa käyttämäsi suomalainen verkkopankki, on Euteller-rahansiirtomenetelmänä erittäin turvallinen. Vältyt myös monelta muulta ikävyydeltä, kuten scannien lähettämisestä henkilötiedoistasi, niin kuin esimerkiksi joudut tekemään korttitalletusten yhteydessä.

Yhteenveto

Euteller on erinomainen lisä nettipokerin rahansiirtoihin: se on nopea, turvallinen ja suomalaisille tuttu tapa siirtää rahaa.

Eutellerillä on kuitenkin yksi selvä miinus: sillä ei voi kotiuttaa rahaa, vaan joudut huolehtimaan kotiutuksesta jotain muuta menetelmää -kuten pokerin tilisiirtoa– käyttäen. Euteller ei ole myöskään vielä kovin laajalle levinnyt. Voit käyttää sitä Nordicbet, Betsson ja Unibet -pokerihuoneissa.